Tamara Laurey

De liefde voor interieur en kunst zat er altijd al in bij Tamara Laurey. Toen ze in 2010 door een headhunter werd voorgesteld in de interieurbranche, kon ze haar geluk niet op. De trainingen van gerenommeerde Europese Editeurs op het gebied van weeftechnieken, kleur, design, stijl en combinaties nam ze zeer gretig in zich op. Door middel van een cursus interieurarchitectuur maakte zij zichzelf nog kundiger om haar klanten daadkrachtig te kunnen bijstaan.

Met enorm veel plezier werkt ze sinds 2014 als zelfstandig agent met meerdere bekende en luxe labels binnen haar portfolio. Haar aanpak en betrokkenheid zijn zo mogelijk nog persoonlijker geworden, Laurey gaat voor haar klanten door het vuur.

Regelmatig geeft ze trainingen aan haar klanten en hun personeelsleden over stoffen, wevingen, toepassingen, etc. Deze trainingen zijn meestal op verzoek van de klant en duren ongeveer 2 uur. Hierna kunnen de deelnemers verschillende stoffen op het oog en op de tast onderscheiden, weten ze meer over de verschillende weeftechnieken, finishes en mogelijke toepassingen van een stof. Tijdens deze trainingen brengt ze haar liefde voor stoffen over op de deelnemers, die daarna beter toegerust zijn om de consument te adviseren.

Toegankelijkheid vindt Tamara bijzonder belangrijk. Graag beantwoordt ze uw vragen en denkt ze met u mee in uw projecten. Schakel haar gerust in om haar expertise te gebruiken en samen te sparren over mogelijkheden.