Over

Tamara Laurey is docent aan de Nederlandse Interieur Academie en heeft sinds lange tijd interieuragenturen voor stoffen en behang. Daarnaast werkt ze in een showroom voor sanitair en tegels. Haar passie voor en fascinatie met interieur klinkt door in haar gehele carrière.

Tamara houd wel van een beetje lef, steeds maar veilig kiezen maakt uiteindelijk veel te braaf en saai. Het mag soms een beetje schuren om interessant te worden. Ook mag een interieur persoonlijk zijn, uiteindelijk woont ú daar en niet uw buren. We nemen duurzame maar gedurfde beslissingen, want dat maakt dat u er echt graag verpoosd.

En als alles helemaal klaar is, dan is dat wat we allemaal graag doen… Heerlijk verpozen: Alleen met een plaid, een kussen en een kop thee. Samen tijdens een goed gesprek aan de dinertafel, met zachte muziek en kaarslicht. Misschien soms met de muziek hard en veel vrienden in de keuken en de tafel aan de kant. En op een regenachtige dag met de familie hangend op de bank, samen bordspelletjes spelen of een film kijken.

Heerlijk verpozen in een interieur met karakter dat tegelijkertijd aanvoelt als een vertrouwde trui.